Resepi Dapur Malaysia

MakanDeals.my – Cuba Restoran & Makanan Baru Pada Harga Diskaun!

6 Comments

Pernah tak anda rasa nak mencuba sesuatu makanan baru tapi disebabkan harganya di luar kemampuan anda, terus tak jadi nak cuba makanan/restoran tu?

Kini tidak lagi dengan MakanDeals.my!

MakanDeals.my dilancarkan dengan tujuan untuk memberi peluang kepada anda untuk mencuba sesuatu makanan baru di restoran/kafe pada harga diskaun sehingga 80%.

Menggunakan konsep daily deal dan group buying, pihak MakanDeals.my bekerjasama dengan pemilik restoran/peniaga makanan untuk menawarkan diskaun sehingga 80% khas kepada anda untuk mencuba makanan-makanan di restoran mereka.

Selain restoran, anda juga berpeluang mencuba pelbagai lagi jenis makanan dan minuman pada harga yang sangat murah – sebagai contoh untuk tawaran akan datang ini MakanDeals.my akan menawarkan anda untuk mencuba cookies yang sedang digilai ramai di Malaysia, iaitu Macarons:

Anda boleh dapatkan 10 biji Macarons dengan hanya perlu membayar RM10!
(Harga asal RM20 – diskaun 50%)

Juga selain Macarons, MakanDeals.my juga akan membuka tawaran diskaun untuk anda mencuba Red Velvet Cupcakes!

Dapatkan 4 biji Red Velver Cupcakes pada harga RM8 sahaja!
(Harga asal RM16 – diskaun 50%)

Diskaun seperti ini akan ditawarkan dalam masa yang terhad sahaja. Jadi jika anda tidak mahu ketinggalan untuk mendapatkan mana-mana tawaran diskaun yang menarik, pastikan anda mendaftar emel newsletter MakanDeals.my di:

http://www.makandeals.my

Juga like MakanDeals.my di Facebook dan follow di Twitter.

6 comments on “MakanDeals.my – Cuba Restoran & Makanan Baru Pada Harga Diskaun!

  1. berfungsi dengan baik tak makandeal ni??? pergi macam tak de apepe jea… satu lagi, macamana nak mintak ohmalaysia review blog kami jgak yea berkenaan dengan niche masakan jugak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5