MakanDeals.my – Cuba Restoran & Makanan Baru Pada Harga Diskaun!

Pernah tak anda rasa nak mencuba sesuatu makanan baru tapi disebabkan harganya di luar kemampuan anda, terus tak jadi nak cuba makanan/restoran tu?

Kini tidak lagi dengan MakanDeals.my!

MakanDeals.my dilancarkan dengan tujuan untuk memberi peluang kepada anda untuk mencuba sesuatu makanan baru di restoran/kafe pada harga diskaun sehingga 80%.

Menggunakan konsep daily deal dan group buying, pihak MakanDeals.my bekerjasama dengan pemilik restoran/peniaga makanan untuk menawarkan diskaun sehingga 80% khas kepada anda untuk mencuba makanan-makanan di restoran mereka.

Selain restoran, anda juga berpeluang mencuba pelbagai lagi jenis makanan dan minuman pada harga yang sangat murah – sebagai contoh untuk tawaran akan datang ini MakanDeals.my akan menawarkan anda untuk mencuba cookies yang sedang digilai ramai di Malaysia, iaitu Macarons:

Anda boleh dapatkan 10 biji Macarons dengan hanya perlu membayar RM10!
(Harga asal RM20 – diskaun 50%)

Juga selain Macarons, MakanDeals.my juga akan membuka tawaran diskaun untuk anda mencuba Red Velvet Cupcakes!

Dapatkan 4 biji Red Velver Cupcakes pada harga RM8 sahaja!
(Harga asal RM16 – diskaun 50%)

Diskaun seperti ini akan ditawarkan dalam masa yang terhad sahaja. Jadi jika anda tidak mahu ketinggalan untuk mendapatkan mana-mana tawaran diskaun yang menarik, pastikan anda mendaftar emel newsletter MakanDeals.my di:

http://www.makandeals.my

Juga like MakanDeals.my di Facebook dan follow di Twitter.

6 Comments
  1. 6 years ago
    Myana

    eiii, xpnah rase macarons. Abg Amir pnah mkn x? pe rase nye ek

    Reply
  2. 6 years ago
    fiezaradzi

    kdg2 terliur gak tgk iklan2 die.. uhuhu.. de yg jauh , susah nak pergi..

    Reply
    • 6 years ago
      Amir Said

      Harap-harap nanti tawaran macam ni pun ada dekat bandar-bandar selain KL.

      Reply
  3. 6 years ago
    Faizalsaedon

    berfungsi dengan baik tak makandeal ni??? pergi macam tak de apepe jea… satu lagi, macamana nak mintak ohmalaysia review blog kami jgak yea berkenaan dengan niche masakan jugak

    Reply
  4. 6 years ago
    diskaun.my

    Promotion: if you are sellers, or dealers, need free online advertisement platform to promote and sell your items, please consider to place ad into http://www.diskaun.my, and to all viewers, more discounts item there… FREE!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *