MakanDeals.my – Cuba Restoran & Makanan Baru Pada Harga Diskaun!

Pernah tak anda rasa nak mencuba sesuatu makanan baru tapi disebabkan harganya di luar kemampuan anda, terus tak jadi nak cuba makanan/restoran tu?

Kini tidak lagi dengan MakanDeals.my!

MakanDeals.my dilancarkan dengan tujuan untuk memberi peluang kepada anda untuk mencuba sesuatu makanan baru di restoran/kafe pada harga diskaun sehingga 80%.

Menggunakan konsep daily deal dan group buying, pihak MakanDeals.my bekerjasama dengan pemilik restoran/peniaga makanan untuk menawarkan diskaun sehingga 80% khas kepada anda untuk mencuba makanan-makanan di restoran mereka.

Selain restoran, anda juga berpeluang mencuba pelbagai lagi jenis makanan dan minuman pada harga yang sangat murah – sebagai contoh untuk tawaran akan datang ini MakanDeals.my akan menawarkan anda untuk mencuba cookies yang sedang digilai ramai di Malaysia, iaitu Macarons:

Anda boleh dapatkan 10 biji Macarons dengan hanya perlu membayar RM10!
(Harga asal RM20 – diskaun 50%)

Juga selain Macarons, MakanDeals.my juga akan membuka tawaran diskaun untuk anda mencuba Red Velvet Cupcakes!

Dapatkan 4 biji Red Velver Cupcakes pada harga RM8 sahaja!
(Harga asal RM16 – diskaun 50%)

Diskaun seperti ini akan ditawarkan dalam masa yang terhad sahaja. Jadi jika anda tidak mahu ketinggalan untuk mendapatkan mana-mana tawaran diskaun yang menarik, pastikan anda mendaftar emel newsletter MakanDeals.my di:

http://www.makandeals.my

Juga like MakanDeals.my di Facebook dan follow di Twitter.

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.